0294-795157 | STEL JE VRAAG

0item(s)

U hebt niets in uw winkelmandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Jouw Asus Stylus Pen bestel je op Tablethoes.net

Bij Tablethoes.net vindt je het grootste en meest originele assortiment tablet accessoires. De Asus stylus pennen van Tablethoes beschermen jouw tablet optimaal tegen krassen. Het laatste wat je wilt is natuurlijk een kras op het scherm van jouw Asus Tablet. Een reparatie kan al snel oplopen tot enkele honderden euro’s. Bescherm jouw Asus tablet en maak gebruik van een Asus stylus pen van Tablethoes.net!

Optimaal plezier met een Asus Stylus Pen

Gebruik voor jouw tablet altijd een Asus stylus pen en bescherm jouw tablet. Een stylus pen zorgt ervoor dat je geen krassen op jouw scherm krijgt door het aanraken van de display. Met een stylus pen krijg je dus geen krassen. Ook zorgt een stylus pen ervoor dat je de iconen op jouw scherm beter aan kun raken en het scherm minder gevoelig reageert. Heb je dus iets dikkere vingers, lange nagels, wil je niet altijd je bril op hoeven te zetten of houd je van gemak? Dan is een stylus pen zeker wat voor jou! Veel Asus stylus pennen beschikken enerzijds over een stylus pen waardoor het aanraken van een touchscreen veel gemakkelijker en veiliger wordt; anderzijds over een normale “pen” kant. Je kunt dus zowel op papier schrijven als op je tablet met deze Asus stylus pennen. Ook zeer gemakkelijk voor op de zaak om notities op papier te maken & presentaties op een tablet te laten zien.

Klant Korting

Wist je dat je ook klant korting krijgt bij Tablethoes.net? Bestel je in één keer twee producten, bijvoorbeeld een hoes en screen protector, dan krijg je 10 % korting! Bestel je zelfs meer dan twee producten, bijvoorbeeld een hoes, screen protector en oordopjes, dan krijg je maar liefst 15 % korting!

Asus Stylus Pennen met de Beste Service

Alle tablet hoezen, stylus pennen en accessoires die je bij Tablethoes.net besteld verkrijg je altijd met GRATIS VERZENDING door heel Europa. Je hebt altijd de beste garantie en we doen ook niet moeilijk over retournering van jouw iPad, Samsung, Asus cover, stylus pen of tablet accessoire. Geen gedoe vinden wij bij Tablethoes.net! Inmiddels zijn er ruim 800 mensen die onze klanttevredenheid beoordeeld hebben met een ruim voldoende. Zelfs meer dan 95% raadt ons aan! Mocht je niet direct slagen voor een Asus stylus pen naar jouw keuze, kom dan later eens terug. Tablethoes.net krijgt wekelijks nieuwe accessoires, dus de kans is groot dat je volgende week wel slaagt. Tablethoes.net heeft ook accessoires voor andere producten. Klik op een link hieronder om direct naar de accessoire van jouw wens te gaan: Apple Screen Protector Apple Styluspen Samsung Screen Protector Samsung Styluspen Samsung Accessoires Asus Styluspen

Stylus pennen

 Van hoog naar laag sorteren

   

28 artikel(en)

Loading ...Load More ...
 Van hoog naar laag sorteren

   

28 artikel(en)